Register to comment

Register

Register to submit a collab

Adem Ramadani

Adem Ramadani

North Macedonia
152KSubscribers on YouTube
139.1MViews on YouTube

About:

Kanali zyrtarë i Adem Ramadanit në YouTube Ndalohet ngarkimi i videove nëpër kanale tjera, ndërsa lejohet dhe pëlqehet shpërndarja e tyre vetëm nga kanali jonë zyrtarë. Të gjitha të drejtat...

Read more

Kanali zyrtarë i Adem Ramadanit në YouTube

Ndalohet ngarkimi i videove nëpër kanale tjera, ndërsa lejohet dhe pëlqehet shpërndarja e tyre vetëm nga kanali jonë zyrtarë. Të gjitha të drejtat e videove të publikuara I takojnë vetëm Adem Ramadanit, të cilat janë të mbrojtura ligjërisht nga stafi mbështetës. Të gjithë shkelësit e të drejtave të autorit do të ndëshkohen sipas ligjeve që I përmban youtube.

Për cdo informacion të nevojshëm, n'a kontaktoni në adresat e mëposhtme:

Read less

Latest Videos:

More

BËN MIRË - Adem Ramadani (Official Video)

BËN MIRË - Adem Ramadani | së shpejti

SURAH AT TAKATHUR - Hfz. Adem Ramadani

ADEM RAMADANI | LUTJA PËR PRINDËRIT (Official Video)

SURAH AL QARIAH - Hfz. Adem Ramadani

Dera e huj me 7 dryna - Adem Ramadani (Official video)

Adem Ramadani

Wanna collab with Adem Ramadani?