Register to comment

Register

Register to submit a collab

National Television ALSAT-M

National Television ALSAT-M

North Macedonia
57.7KSubscribers on YouTube
27.2MViews on YouTube

About:

Latest Videos:

More

Mijallkov shpëtoi nga burgu në rastin “Titanik 2”?

Arjeta Musliu, gruaja që ktheu dhimbjen në forcë - DITË E RE

“Magazina Ekonomike” – Intervistë me ministrin për Transport dhe Lidhje, Bllagoj Boçvarski

“Ikja e trurit”, studentët: S’merren parasysh politikat rinore

“Lojërat e fatit”, Van der Belen: Kuvendi të respektoj standardet evropiane

Intervistë me nënkryetarin e VMRO DPMNE së, Timço Mucunksi

National Television ALSAT-M

Wanna collab with National Television ALSAT-M?