Register to comment

Register

Register to submit a collab

DTV Official

DTV Official

Albania
133KSubscribers on YouTube
124.4MViews on YouTube

About:

Latest Videos:

More

Sëmundja e sklerozës, shkaqet, simptomat dhe rreziqet – Dr.Jehona Rrustemi Bytyçi | Neurologe

A duhet t'iu bëhet presion të rinjëve që të martohen?

Ke Kismet - Krejt çka kam i kam prej vëllaut n’Gjermani - Raif Aliu

A duhet me ngu Albin Kurti Amerikën?

Ndikimi i cilësisë dhe sigurisë së ushqimit te shëndeti i njeriut – Burim Piraj

n'Drekë me Kryetaren e Odës së Infermierëve të Kosovës Nexhmije Gori

DTV Official

Wanna collab with DTV Official?