Register to comment

Register

Register to submit a collab

Hez Hazmi
Hez Hazmi

Hez Hazmi

Malaysia
27.1KSubscribers on YouTube
3.3MViews on YouTube

About:

Hello!! hi aku Hez Hazmi 👋🏼 Stay KL, Malaysia. Buat masa ni single lagi, eh? 😛 Keje aku menyanyi, tulis lagu, compose dan produce lagu. Kadang kadang ada belakon dan...

Read more

Hello!! hi aku Hez Hazmi 👋🏼 Stay KL, Malaysia. Buat masa ni single lagi, eh? 😛

Keje aku menyanyi, tulis lagu, compose dan produce lagu. Kadang kadang ada belakon dan mengacara jugak.

Dekat youtube ni aku selalu post COVER, VIDEO PENDEK dan VLOG. Kalau korang ada suggestion video, boleh je bagitahu, nanti aku try buat 😉

SUBSCRIBE la kalau nak banyak lagi video, dan thank you sebab baca ❤️

contact : hezhazmi@gmail.com

Read less

Latest Videos:

More

Ada ke yang rindu 🥹

Ragam Makan #BaruNikah

Malam Berinai 💅🏼

Aku Terima Nikahnya.... (today is the day) 💍

Live buka hadiah 🎁 Terima Kasih 🤲🏼❤️

HEY KAMU - #tag (full live) after 6 years!!

Hez Hazmi

Wanna collab with Hez Hazmi?